EL CLUB

Paddle surf Barcelona

Paddle surf Barcelona, a la platja del Somorrostro, davant de l’Hotel Arts a peu de platja trobaràs el millor club de Paddle Surf a Barcelona dins de les instal·lacions del CPVB
En un espai privilegiat trobaràs totes les instal·lacions i serveis totalment orientats a aquest excepcional esport, el nostre Club de SUP compta amb els millors professionals, entrenadors, i preparadors de Ioga SUP.
En els nostres club trobaràs
Escola de pàdel surf
Equip de regates i entrenaments
Lloguer de pàdel surf
Varador de pàdel surf
Activitats i competicions de pàdel surf
L’objectiu principal és promoure la interacció entre els amants del pàdel surf, fomentant una base social i l’esperit de Club.
Els senyals d’identitat del Barcelona SUP Club són:

Formació i material de qualitat

Cercle pedagògic complet

Compromís social

Instal·lacions

Instal·lacions modernes de 4.200 m2 ubicades en el cor del litoral marítim de Barcelona.
Disposem de:

– Aula de vela.
– Vestuaris, taquilles, dutxes interiors i exteriors.
– Sala d’assecatge de neoprens.
– Avarada exterior amb capacitat per a 100 patins.
– Avarada interior per a 50 paddle surf.

– Àrea d’exposició sobre l’història del patí a vela.
– Drassana tradicional i taller de patí a vela.
– Restaurant i Beach Club.
– Canal d’entrada i sortida d’embarcacions.
– Serveis d’aparcament del Puert Olímpic.

Ben comunicats amb transport públic: Estació del metro Vila Olímpica, L4, Tram i 10 línies d’autobús.

cvlb-icon

El Pla especial d’ordenació urbana del 1986 va establir la qualificació de Sistema portuari marítim-terrestre, i va planificar la construcció d’un “gran centre de convencions”. Després de 29 anys, el centre de convencions no ha sigut edificat, i s’ha produït una infrautilització d’aquest espai, que fins al dia d’avui resta tancada al públic i està destinat principalment a: escombraries, magatzem de material de platges i pàrquing de vehicles. A partir de les tasques de rehabilitació realitzades pel Club Patí Vela Barcelona, els ciutadans de Barcelona recuperen finalment un espai privilegiat per al seu propi ús. Una àrea que pateix a les altes pressions del turisme de masses en el que es proposa un projecte enfocat als ciutadans amb un marcat caràcter esportiu, pedagògic, cultural, artesanal i de cohesió social.

pati-vela-club

PROGRAMA STAND UP

Paddle surf Barcelona,perfeccionament i competició

Organitzar, dirigir i dinamitzar entrenaments enfocats a nivells d’iniciació i de perfeccionament a l’Stand Up Paddle, així com garantir la consecució d’objectius per a la millora de l’estat físic i la competició.

Entrenadors: Daniel Heredia (preparació física) i Javier Bartra (tècnica)

Funcionament: Les sessions es realitzaran en grup i durant el seu transcurs es faran exercicis tant en sec com en aigua que s’adequaran als diferents perfils dels Sessions Especials: Els dies en què la meteorologia no permeti el desenvolupament de la sessió, es realitzarà un entrenament funcional al gimnàs amb material específic.

La variabilitat d’exercicis, l’especificitat d’aquests i la consecució d’objectius a curt termini formen part d’una metodologia de treball pensada perquè tothom pugui desenvolupar el seu potencial dins de la mateixa sessió de treball.

Un dels principals objectius és la prevenció de lesions. A més, es treballaran les capacitats físiques bàsiques: resistència, velocitat, flexibilitat i força.

L’anàlisi de gravacions mitjançant càmeres d’alta velocitat ens permetrà avaluar de forma objectiva la progressió tècnica i proporcionar feedbacks correctius individualment.

Gràcies a un test inicial, en els entrenaments hi haurà un control sobre el volum i la intensitat que es realitzin per tal de garantir la millora del rendiment. D’altra banda, es programaran les sessions sobre la base del calendari de les competicions per a aquells que tinguin interès a participar.