SUP IOGA

supioga

SUP IOGA A BARCELONA

El Barcelona Club Sup organitza sessions de SUP IOGA a la platja de la Barcelonata davant de l’Hotel Arts a les instal·lacions del CPVB.

El pàdel Board Ioga , arriba a la nostra ciutat amb força aquest estiu. Aquesta tècnica d’origen californià, es basa en diferents postures de Hatha Ioga tradicional procedent de la inda sobre una taula de SUP.

Estirarem a la platja i continuarem la pràctica en les tranquil·les aigües davant del nostre club.
Amb aquesta nova pràctica esportiva combinarem els beneficis del Ioga amb l’augment de força, flexibilitat, coordinació i resistència necessàries per mantenir-se en equilibri sobre la taula de surf, l’Sup Ioga t’aporta una gran sensació de tranquil·litat i harmonia enmig d’un mitjà excepcional .

sup-yoga
Practicar ioga al mar a la platja de Barcelona és una experiència única.

Practicar ioga al mar a la platja de Barcelona és una experiència única.

“El flow, la respiració, l’enfortiment del cos … obrir-lo, estirar-lo, modelar-lo. Sentir, lliurar-te, confiar, respirar, desafiar, experimentar. L´aire, el sol, la mar, una taula i el teu cos “

Per practicar el Sup Ioga, necessita saber nedar i unes nocions bàsiques de SUP que t’ensenyarem nosaltres, perquè et puguis mantenir en la taula amb seguretat.

Les sessions de Sup Ioga duren una hora, la taules són especials per facilitar aquesta practica i estan a la teva disposició al nostre club.
Començarem la sessió a la vora del mar, a la sorra, amb una sèrie d’estiraments per escalfar el cos i després continuarem a l’aigua, cadascun amb la seva taula de SUP, practicant el SUP ioga en perfecta harmonia amb la mar.


 
 
Nom i Cognom:
Email:
Telèfon:
Assumpte:
Missatge:

Leave a Comment